Stk Temsilcileri Terör Saldırısının Meydana Geldiği Alana Karanfil Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Stk Temsilcileri Terör Saldırısının Meydana Geldiği Alana Karanfil Bıraktı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -STK temsilcilerinin alanda toplanması -TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'ın kısa bir konuşma yapması -Alana karanfil bırakılması ve dua edimesi ANKARA(AA) - Bazı sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcilerinden oluşan grup, 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının meydana geldiği Merasim Sokak'ta karanfil bıraktı.

22.02.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-STK temsilcilerinin alanda toplanması

-TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'ın kısa bir konuşma yapması

-Alana karanfil bırakılması ve dua edimesi ANKARA(AA) - Bazı sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcilerinden oluşan grup, 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının meydana geldiği Merasim Sokak'ta karanfil bıraktı.

TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, TZOB, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TİSK, TÜSİAD, MÜSİAD, TBB, TÜRMOB, TEMAD, TÜRKONFED üyelerinden oluşan grupta, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, MEMUR-SEN Başkanı Ali Yakup, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni temsilen yönetim kurulu üyesi Faik Yavuz da yer aldı.

STK'lar adına kısa bir açıklamada bulunan TÜRK-İŞ Başkanı Atalay, "Sözün bittiği yerdeyiz. Bugün 14 kuruluşun başkanı ve yönetimi burada. Türkiye'nin yüzde 90'ını temsil ediyoruz. Terörü lanetliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından STK temsilcileri, patlamanın meydana geldiği alanda şehitler için dua ettikten sonra karanfil bıraktı.

Stk Temsilcileri Terör Saldırısının Meydana Geldiği Alana Karanfil Bıraktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Stk Temsilcileri Terör Saldırısının Meydana Geldiği Alana Karanfil Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement