Su Taşkınlarına Neden Olan Mazgallar Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Su Taşkınlarına Neden Olan Mazgallar Temizleniyor

Sorgun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki mazgalları ve yağmur suyu kanallarını tıkanıklık nedeniyle oluşabilecek su baskınlarına karşı temizlik çalışması başlattı.

27.11.2015 14:17

Sorgun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki mazgalları ve yağmur suyu kanallarını tıkanıklık nedeniyle oluşabilecek su baskınlarına karşı temizlik çalışması başlattı.

Kış mevsimi öncesinde temizlik ve bakım çalışmalarına ağırlık veren ekipler, ilçe genelinde mahallelerdeki mazgalları temizleyerek, olası taşkınların önüne geçmeyi hedefliyor.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha yaşanılabilir bir Sorgun için çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşların kış şartlarında mağdur olmamaları için belediye olarak alınması gereken önlemleri aldıklarını ifade eden Şimşek, "Bu konuda gereken çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz mahallelerimizdeki mazgalların temizliğini yapıyor. Bunun yanı sıra kırık ve sorunlu olan mazgallar da yenileriyle değiştiriliyor. Her şeyin en iyisini hak eden vatandaşlarımız için çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Su Taşkınlarına Neden Olan Mazgallar Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement