Şuhut'ta, "Can Güvenliği" Gerekçesiyle Seferler Durduruldu - Son Dakika
Yerel

Şuhut'ta, "Can Güvenliği" Gerekçesiyle Seferler Durduruldu

Şuhut'tan Afyonkarahisar'a yolcu taşıyan firmalar, Afyonkarahisar'daki "güzergah" eylemlerinde yolcuların can güvenliği olmadığı gerekçesiyle, ortak karar alarak seferleri durdurdu.

27.06.2014 10:48

Şuhut'tan Afyonkarahisar'a yolcu taşıyan firmalar, Afyonkarahisar'daki "güzergah" eylemlerinde yolcuların can güvenliği olmadığı gerekçesiyle, ortak karar alarak seferleri durdurdu.

Şuhut Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçe, belde ve köylerden Afyonkarahisar'a yolcu taşımacılığı yapan firmaların, kent merkezine giriş güzergahlarının değiştirilmesi dolayısıyla eylemler yapıldığı anımsatıldı.

Vatandaşların mağdur olmamasının istendiğine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Afyonkarahisar'da yaşanan olayların ardından Şuhut Belediyesi Otobüs İşletmesi ile Şuhut Keşkekçiler Taşımacılık Kooperatifi, Şuhut-Afyonkarahisar arası seferlerin iptal edilmesi kararı alındı. Afyonkarahisar'da başlatılan yeni yol güzergahı değişikliğinden kaynaklanan eylemlerden dolayı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmamak amacıyla 27 Haziran sabahından itibaren Şuhut-Afyonkarahisar otobüs seferleri ikinci bir emre kadar durdurulmuştur."

Açıklama, belediye hoparlörlerinden de duyuruldu.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşımı düzenli hale getirmek amacıyla aldığı karar doğrultusunda kent merkezine, ilçe, belde ve köylerden yolcu taşımacılığı yapan firmaların, yol güzergahlarını değiştirmiş, söz konusu firmaların otobüs ve minibüs şoförleri, alınan kararı protesto için, Fuar Kültür Park Alanı'ndaki Köy Garajı'na girmeyerek yol kapatmıştı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şuhut'ta, 'Can Güvenliği' Gerekçesiyle Seferler Durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement