Şuhut'ta Toplu Ulaşımda Yeni Dönem Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Şuhut'ta Toplu Ulaşımda Yeni Dönem Başlıyor

Şuhut\'ta Toplu Ulaşımda Yeni Dönem Başlıyor

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediyesi tarafından, ilçede toplu ulaşım alanında akıllı kart uygulamasına geçildiği belirtildi.

25.07.2015 14:45

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediyesi tarafından, ilçede toplu ulaşım alanında akıllı kart uygulamasına geçildiği belirtildi.

Belediyenin ilgili birimleri tarafından yaklaşık 3 ay süren araştırma ve incelemelerin ardından yüklenici firma ile akıllı kart konusunda karşılıklı sözleşmeler imzalandığı kaydedildi. Sistemin hayata geçmesi ile birlikte Şuhut'ta ulaşımda yeni bir dönem başlayacağı vurgulandı. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

"Günümüzde bir çok il, ilçe ve hatta belde belediyeleri tarafından kullanılan elektronik ücret toplama sistemine Şuhut Belediyesi olarak 8 hafta içerisinde geçmeyi hedefliyoruz. Büyükşehirler başta olmak üzere il, ilçe ve belde belediyeleri tarafından şehiriçi ve kent içi taşımacılıkta kullanılan kartlı ödeme sistemi halkımız açısında da avantajlı olacak. Zaten ana gayemiz halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmektir."

Sistemle ilgili tanıtım ve reklam çalışmalarının kısa sürede başlayacağını da belirten Başkan Bozkurt, sistemin ulaşım sektöründe en uygun ve modern bir uygulama olduğunun altını çizdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şuhut'ta Toplu Ulaşımda Yeni Dönem Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement