Sulama Kanalına Düştüğü Sanılan Çocuk Her Yerde Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Sulama Kanalına Düştüğü Sanılan Çocuk Her Yerde Aranıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sulama kanalında arama çalışmaları Sulama kanalına düştüğü sanılan çocuk her yerde aranıyor Kahramanmaraş'ta 10 saattir haber alınamayan 6 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sulama kanalında sürüyor Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, oyun oynadığı sırada kaybolan 6 yaşındaki çocuk, 2 kilometrelik sulama kanalında aranıyor.

26.04.2016 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sulama kanalında arama çalışmaları Sulama kanalına düştüğü sanılan çocuk her yerde aranıyor

Kahramanmaraş'ta 10 saattir haber alınamayan 6 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sulama kanalında sürüyor

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, oyun oynadığı sırada kaybolan 6 yaşındaki çocuk, 2 kilometrelik sulama kanalında aranıyor.

İlçeye bağlı Çoğulhan Mahallesi'nde yaşayan Ayşe ve Murat Kuzu çiftinin çocukları 6 yaşındaki Yusuf Kuzu, babaannesi Ayfer Kuzu'nun yanında oynarken kayboldu.

Ailenin ve çevredeki vatandaşların aramalarına rağmen bir sonuç alınamayınca jandarma, AFAD ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

Çocuğun en son oyun oynadığı alana gelen ekipler, yaklaşık 10 saatten bu yana haber alınamayan Kuzu'yu aramak için arazi ve sulama kanalında çalışma başlattı.

Evin önünden geçen sulama kanalına düştüğü tahmin edilen çocuk için 2 kilometrelik alanda iş makinelerinin de desteğiyle arama çalışmaları devam ediyor.

Sulama Kanalına Düştüğü Sanılan Çocuk Her Yerde Aranıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sulama Kanalına Düştüğü Sanılan Çocuk Her Yerde Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement