Sulama kanalında boğularak can veren 3 çocuk ağıtlar eşliğinde yan yana defnedildi - Son Dakika
3. Sayfa

Sulama kanalında boğularak can veren 3 çocuk ağıtlar eşliğinde yan yana defnedildi

Osmaniye'de sulama kanalına düşerek hayatını kaybeden 3 çocuk, memleketleri Şanlıurfa'da ağıtlar eşliğinde gerçekleşen cenaze sonrası yan yana defnedildi.

27.04.2021 19:48  Güncelleme: 22:25

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden, Osmaniye'ye Kırımlı köyünde mevsimlik işçi olarak giden ailelerin çocuklarından 4 kişi sulama kanalına düşmüş, köylülerin yardımıyla 2 kişi kurtarılmış, 2 kişi ise akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Yapılan çalışma sonucu su kanalında kaybolan Narin Büyükçay ve Remziye Büyükçay'ın cenazelerine ulaşıldı.

AĞITLAR EŞLİĞİNDE DEFNEDİLDİLER

Özel bir hastanede tedavi altına alınan Sadık Karataş'ta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Osmaniye Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından 3 çocuğun cansız bedenleri ailelerine teslim edildi. Akşam saatlerinde cenaze aracı ile Siverek ilçesine bağlı Uzunziyaret Kırsal Mahallesi'ne getirilen 3 çocuk, cenaze namazı sonrası yakınlarının ağıtları eşliğinde yan yana toprağa verildi.

Sulama kanalında boğularak can veren 3 çocuk ağıtlar eşliğinde yan yana defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sulama kanalında boğularak can veren 3 çocuk ağıtlar eşliğinde yan yana defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Abbas : Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ailesine sabırlar versin 35 3 Yanıtla
  • Kamil: Çocuğuna ekmek parası uğruna mevsimlik işçi olarak gittiğin yerde bu kaza olsun çok üzücü Allah ailelerine sabır versin adaletine bak birileri milyon dolarlar kazansın oturduğu yerden birileri sefalet içinde yaşasın adaletin bu mu dünya diye boşuna ağıt yakmamışlar 35 1 Yanıtla
  • Dede : Ip çekilmeli kanallara korumak tutunmak amaçlı her yerde olması lazim 14 0 Yanıtla
  • Ss: Çok yazık oldu 4 0 Yanıtla
  • Ankara: Çok üzüldüm Allah mekanlarını cennet eder inşallah. Allah yakınlarına sabır versin inşallah. Fakat cenazenin çok kalabalık oluşu bu süreçte tehlikeli diye düşünüyorum. 1 0 Yanıtla
  • Gülistan: Rabbim mekanınızı cennet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement