Süleyman Karakoç: Görevi Dışına Çıkan Hakemler Uyarılsın - Son Dakika
Yerel

Süleyman Karakoç: Görevi Dışına Çıkan Hakemler Uyarılsın

Süleyman Karakoç: Görevi Dışına Çıkan Hakemler Uyarılsın

Yenikent Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç, asli görevi dışına çıkan hakemlerin Kütahya İl Hakem Kurulu tarafından uyarılmasını istedi.

16.11.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenikent Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç, asli görevi dışına çıkan hakemlerin Kütahya İl Hakem Kurulu tarafından uyarılmasını istedi.

Süper Amatör Küme Gediz temsilcisi Yenikent Belediyespor, Gediz Sahasında Kütahya Seramikspor'u ağırladı. Centilmenlik havası içerisinde geçen maç 2-2 beraberlikle sonuçlanırken, hakem ve seyirciler arasında tartışma yaşandı.

Çıkan tartışma konusunda bir basın açıklaması yapan Yenikent Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç, hakemin asli görevi olan saha yönetimini bırakıp kötü kararlarını eleştiren seyircilerle uğraşmasının maçtaki centilmenlik havasını bozarak tüm olumlu gelişmelerin üzerine gölge düşürdüğünü söyledi.

Yenikent Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç, şu şekilde konuştu: "Sahada kalite olunca taraftarlar da takımlara sahiplenebileceğini gösterdiler. Her şeyin güzel, centilmenliğin ön planda olduğu, güzel oyunun seyir zevki verdiği, seyircilerin de tutumunun olumlu olduğu ve her şeyin olumlu yönde gittiği anda hakemin asli görevi olan saha yönetimini bırakıp kötü kararlarını eleştiren seyircilerle uğraşması bütün bu güzelliklerin üzerine gölge düşürdü. İl Hakem Kurulu'nun hakemleri bu konularda uyarıp kendilerine gelmesini sağlamasının gerektiğini düşünmekteyim. Amatör Spor Kulüplerinin takımları ne zorluklarla sahaya çıkardıkları herkes tarafından bilinmektedir. Hakemlerin egolarını tatmin etmek için takımları yakmalarını, Gediz seyircisine "İnsanlık bitmiş" diyen zihniyeti şiddetle kınıyorum." (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleyman Karakoç: Görevi Dışına Çıkan Hakemler Uyarılsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement