Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ve Temizlik Ekipleri Bir Evden 2 Kamyon Dolusu Çöp Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ve Temizlik Ekipleri Bir Evden 2 Kamyon Dolusu Çöp Çıkardı

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ve Temizlik Ekipleri Bir Evden 2 Kamyon Dolusu Çöp Çıkardı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’ya bağlı Gündoğdu Mahallesinde kötü kokuların yayıldığı ihbarı üzerine bölgeye giden zabıta ekipleri, bir evden 2 kamyon çöp çıkardı.

10.09.2015 12:28

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'ya bağlı Gündoğdu Mahallesinde kötü kokuların yayıldığı ihbarı üzerine bölgeye giden zabıta ekipleri, bir evden 2 kamyon çöp çıkardı.

Gündoğdu Mahallesi Kahvecioğlu Sokak Numara 4 adresindeki tek katlı evden gelen yoğun koku üzerine mahalle halkı durumu Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine giden zabıta ekipleri evin içi ve bahçesinin çöp ile dolduğunu belirledi. Evde temizlik çalışması başlatan Süleymanpaşa Belediyesi temizlik ekipleri, adeta atık yığınına dönüşen evde ilaçlama yaptı. Ekipler, daha sonra evden iki kamyon dolusu atık çıkararak yoğun çaba ile kamyona yükledi.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bu şehir hepimizin, koruyup kollamak sizlere ve bizlere düşer. Bazı vatandaşlarımız evlerine ve bahçelerine ihtiyaç fazlası ne varsa atık malzeme toplamakta. Bu malzemeler hem kendilerine hem de o mahallede yaşayan diğer insanlara rahatsızlık veriyor. Ekiplerimiz yapmış olduğu titiz çalışmalar sonucu burayı temizleyerek halkımızın rahat nefes almasını sağladı" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ve Temizlik Ekipleri Bir Evden 2 Kamyon Dolusu Çöp Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement