Süleymanpaşa Engelliler Koordinasyon Merkezi'nden Bir Tekerlekli Sandalye Daha - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Engelliler Koordinasyon Merkezi'nden Bir Tekerlekli Sandalye Daha

Süleymanpaşa Engelliler Koordinasyon Merkezi\'nden Bir Tekerlekli Sandalye Daha

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından bir engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye verildi.

28.06.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından bir engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye verildi.

Süleymanpaşa'da ikamet eden Melek Baykut'a tekerlekli sandalye hediye edildi. Melek Baykut'un evden çıkamaması üzerine, tekerlekli sandalyeyi annesi Ayşe Baykut teslim aldı. Sandalyeyi teslim eden Engelliler Koordinasyon Merkezi sorumlusu Şenay Orhan, "Melek kardeşimizin sandalyesinin kullanılmayacak durumda olduğunu tespit ettik, yapılan çalışmalarından ardından sandalyemizi teslim ediyoruz. Sandalyesini iyi günlerde kullanmasını diliyorum. Engelli kardeşlerimizde rahat etmeli. Onların sıkıntılarını biraz da olsa hafifletmek için bu koordinasyon kuruldu ve öyle de yapıyoruz. Elimizden geleni de her zaman yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kızının sandalyesinin gerçekten kullanılmayacak halde olduğunu ve artık kızıyla beraber kendisinin de zorluk çekmeye başladığını ifade eden anne Baykut, "Sandalye ikimiz içinde iyi oldu, artık kızımı daha rahat gezdirebileceğim. O da ben de çok mutluyuz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Engelliler Koordinasyon Merkezi'nden Bir Tekerlekli Sandalye Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement