Sultangazi'deki Terör Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'deki Terör Örgütüne Yönelik Operasyon

Sultangazi'de terör örgütü DHKP/C'ye yönelik düzenlenen ve 14 kişinin gözaltına alındığı operasyonda ruhsatsız 4 tabanca, 4 pompalı tüfek, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

24.03.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de terör örgütü DHKP/C'ye yönelik düzenlenen ve 14 kişinin gözaltına alındığı operasyonda ruhsatsız 4 tabanca, 4 pompalı tüfek, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah erken saatlerde Sultangazi'de terör örgütü DHKP/C'ye yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 14 kişi, doktor kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine götürüldü. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 14 şüphelinin sorgulamaları sürüyor.

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerine bağlı ekipler ile polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda ruhsatsız 4 tabanca, 4 pompalı tüfek, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Asayiş, narkotik ve kaçakçılık ekiplerinden çalışma

Bu arada, Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele şube müdürlükleri ekiplerinin de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'yle operasyon bölgesinde çalışma yaptığı bildirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen 3 kişiyi yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde ruhsatsız 1 pompalı tüfek, 1 tabanca, 53 mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de "hırsızlık" suçundan aranan 9 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultangazi'deki Terör Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement