Sultanhisar'da Meyve Ağaçlarında Budama Kursu Başladı - Son Dakika
Yerel

Sultanhisar'da Meyve Ağaçlarında Budama Kursu Başladı

Sultanhisar\'da Meyve Ağaçlarında Budama Kursu Başladı

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, meslek edindirme ve eğitim Kursları kapsamında 'Meyve Ağaçlarında Budama' kursu düzenledi.

08.01.2014 12:10  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, meslek edindirme ve eğitim Kursları kapsamında 'Meyve Ağaçlarında Budama' kursu düzenledi.

23 Aralık 2013 Pazartesi günü başlayan 'Meyve Ağaçlarında Budama' kursu Ziraat Mühendisi İsmail Pekcanlar tarafından Atça Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binasında Pazartesi ve Cuma günleri 17.30-21.00 saatleri arasında veriliyor. Toplam 88 saat sürecek olan kursun 7 Mart 2014 tarihinde sona ereceğini söyleyen Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Bağrık; "29 kursiyerin katıldığı kursumuz, kursiyerler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Uygulamalı olarak gösterilen bu kurs sayesinde, kursiyerler ağaçlarını bilinçli bir şekilde budamayı, ağaçlardan daha fazla verim almayı kısaca ağaçları daha yakından tanımayı öğreneceklerdir. Ayrıca kursiyerlere ağaç sevgisi kazandırmayı hedeflemektedir. Kursa devam ederek, her modül sonunda yapılan modül değerlendirme sınavını ve kurs sonunda yapılan genel değerlendirme sınavını başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz 'MEB' onaylı 88 saatlik Meyve Ağaçlarında Budama Kurs Sertifikası almaya hak kazanacaklardır. Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak, kursiyerlerimize teşekkür eder, başarılar dileriz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanhisar'da Meyve Ağaçlarında Budama Kursu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement