Sungurlu'da Vatandaşın 4 Bin 500 Lirası Dolandırıldı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Vatandaşın 4 Bin 500 Lirası Dolandırıldı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kendisini kamu personeli olarak tanıtıp bir vatandaşın 4 bin 500 lirasını alarak kayıplara karışan şahıs polis tarafından her yerde aranıyor.

20.11.2014 17:23  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kendisini kamu personeli olarak tanıtıp bir vatandaşın 4 bin 500 TL'sini alarak kayıplara karışan şahıs polis tarafından her yerde aranıyor.

Edinilen bilgilere göre, olay, ilçe merkezinde meydana geldi. PTT önünde gözüne kestirdiği N.K'nin yanına yaklaşan bir kişi, Türk Telekom'da çalıştığını söyleyerek N.K.'den kendisine yardımcı olmasını istedi. Türk Telekom'da kullanılmak üzere bir traktör kiralanacağını anlatan dolandırıcı, N.K.'nin traktörü olup olmadığını sordu. Traktörüm var cevabını alan dolandırıcı, N.K.'nin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini söyledi. Evrak işlemleri için N.K'den 4 bin 500 TL alan dolandırıcı daha sonra biranda ortadan kayboldu.

Dolandırıldığını anlayan N.K. Sungurlu Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten polis ekipleri, civardaki güvenlik kameralarını inceleyerek dolandırıcının eşkalini belirledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Vatandaşın 4 Bin 500 Lirası Dolandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement