Sungurlu'da İftar Çadırına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da İftar Çadırına Yoğun İlgi

Sungurlu\'da İftar Çadırına Yoğun İlgi

Her Ramazan olduğu gibi bu ramazanda da Sungurlu Belediyesi tarafından açılan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

07.06.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her Ramazan olduğu gibi bu ramazanda da Sungurlu Belediyesi tarafından açılan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Atatürk Meydanında kurulan iftar çadırlarında her gün yaklaşık 1000 kişiye iftar yemeği verilirken, ilk iftar yemeğini Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ilçede görev yapmış tüm Belediye Başkanları adına verdi. Yemekte Başkan Şahiner'in yanı sıra Belediye Başkan Yarımcıları Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, Uğur Çalman, Sefa Karslı, Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu, Sungurlu Belediyesi personelleri tam kadro katıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ramazan ayının rahmet, bereket ve paylaşmak ayı olduğunu belirterek, bu önemli ayda Sungurlu Belediyesi olarak İftar çadırı açarak, vatandaşların rahat bir ortamda iftarlarını yapma imkanı sağladıklarını söyledi.

Ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü haline gelen iftar çadırlarına oruçlarını açmak için gelen vatandaşlar, bu hizmetten dolayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e teşekkür ettiler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da İftar Çadırına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement