Sungurlu'da Şüpheli Ölüm - Son Dakika
Güncel

Sungurlu'da Şüpheli Ölüm

Çorum’un Sungurlu ilçesinde sabah evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan bir kişinin akşam saatlerinde cesedi bulundu.

13.04.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde sabah evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan bir kişinin akşam saatlerinde cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sungurlu'nun Esme köyünde yaşanan olayda sabah kahvaltı yaptıktan sonra evden çıkan Fevzi Kenesarı (57)'den bir daha haber alınamadı. Akşam olduğunda eve dönmeyen Kenesarı'nın ailesi cep telefonundan da ulaşamayınca hayatından endişe eden ailesi tarafından aramaya çıkıldı. Köylülerinde yardımıyla gece yarısına kadar süren arama çalışmalarının sonucunda kayıp kişi boş bir arazide hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Olay 112 haber verildi. Köye gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin boş arazide bulunan Fevzi Kenesarı'nin (57) öldüğünü belirledi. Kenesarı'nın olay yerine gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerinin ardından Kenesarı'nın cesedi, kesin ölüm nedenini belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sungurlu'da Şüpheli Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement