Sunucu İstedi Salondakiler Birbirine Sarıldı - Son Dakika
Güncel

Sunucu İstedi Salondakiler Birbirine Sarıldı

Sunucu İstedi Salondakiler Birbirine Sarıldı

Kültür Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Derneği (SEMERKAND) Kars İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Muhabbet Geceleri' programında 'Kardeşlik ve Aile' konulu sunum yapan sunucu Mikail Şimşek'in isteği üzerine salondakiler ayağa kalkıp birbirlerine sarıldı.

28.12.2015 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Derneği (SEMERKAND) Kars İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Muhabbet Geceleri' programında 'Kardeşlik ve Aile' konulu sunum yapan sunucu Mikail Şimşek'in isteği üzerine salondakiler ayağa kalkıp birbirlerine sarıldı.

Şanatçı şair Dursun Ali Erzincanlı'nın sahne aldığı etkinlik İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Usta yorumcu Dursun Ali Erzincanlı, salonu dolduran binlerce kişi tarafından alkışlandı. Kardeşlik ve Aile konusunun ele alındığı programa Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Kars Belediye eski Başkanı Naif Alibeyoğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Kardeşlik ve aile konusunda sunum yapan Mikail Şimşek, salondakilerden kardeşlik adına ayağa kalkıp yanındaki kişiyle gönül bağı kurarak sarılmasını istedi. Gülerek ayağa kalkanlar yanındakilerine sarılarak ilginç bir görüntü oluşturdu. Mikail Şimşek'in sunumunda Murat Belet'in söylediği ilahiler izleyenleri duygulandırdı. Ritm gösteri sırasında sahne önüne gelen 10-12 yaşlarındaki bir çocuğun sema gösterisi beğenildi. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sunucu İstedi Salondakiler Birbirine Sarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement