Süper Lig'de Bugün 3 Maçta 18 Gol Atıldı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de Bugün 3 Maçta 18 Gol Atıldı

Süper Lig\'de Bugün 3 Maçta 18 Gol Atıldı

Bugün Süper Lig'de yapılan 3 maçta toplam 18 gol atıldı.

26.10.2014 21:53

Süper Lig'de 7. Haftanın ikinci günü olan Cumartesi gününde evsahibi takımlar dörderden 12, deplasman takımları da 6 gol kaydetti.

26 Ekim günü Süper Lig'de oynanan Mersin İdman Yurdu - Eskişehirspor, Trabzonspor - Gaziantepspor ve Başakşehir - Galatasaray maçlarında toplam 18 gol oldu. Futbolseverler bugün maç başına 6 gol seyretti.

Günün ilk maçında Mersin İdman Yurdu önce 2-0 geri düştü, sonra 10 kişi kaldı. Yine de yılmadı maçı 4-2'ye getirerek harika bir geri dönüşle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Günün ikinci maçında ise Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada 8 gol vardı. Gaziantepspor 2 farklı üstünlüğü kurdu. İkinci yarıda ise karşılıklı goller geldi. Finali ise Trabzonspor'dan Cardozo yaptı ve karşılaşma 4-4 sona erdi.

Saat 19'da başlayan Başakşehir-Galatasaray maçında ise ev sahibi ekibin tartışmasız üstünlüğüyle ve 4-0'lık sonuçla sona erdi.

Böylelikle ev sahibi ekipler günü dörder golle geçti ve iki maçı ev sahibi ekipler kazandı. Bir maç ise berabere bitti. Bugün futbolseverler toplamda 18 gol gördü.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Süper Lig'de Bugün 3 Maçta 18 Gol Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement