Süper Lig'in En İyilerini Seçti - Son Dakika
Güncel

Süper Lig'in En İyilerini Seçti

Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun en iyi oyuncularını belirledi.

25.06.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm üyeler genelinde en beğenilen oyuncu Fernando Muslera, en beğenilen teknik direktör ise Hamza Hamzaoğlu oldu.

Türkiye'nin lider şans oyunları platformu Bilyoner.com, üyelerine yönelik düzenlediği anketle, Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun en iyilerini belirledi. Altın 11, Gümüş 11 ve beş büyük takım taraftarlarının tercihlerinin belirlendiği ankette, en çok oyu Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera alırken, en çok oyu alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oldu.

Bilyoner.com üyelerinin seçtiği Altın 11'deki oyuncular şöyle sıralandı:

Kale:

Fernando Muslera

Defans:

Gökhan Gönül - Semih Kaya - Serdar Aziz - Caner Erkin

Orta saha:

Gökhan Töre - Wesley Sneijder - Jose Sosa - Yasin Öztekin

Forvet:

Fernandao - Burak Yılmaz

Teknik direktör:

Hamza Hamzaoğlu

Gümüş 11'deki isimler ise şunlar oldu:

Kale:

Volkan Babacan

Defans:

Cicinho – Aurelien Chedjou - Egemen Korkmaz - Ramon Motta

Orta saha:

Volkan Şen - Mehmet Topal - Selçuk İnan - Aatıf Chahechouhe

Forvet:

Demba Ba - Oscar Cardozo

Teknik direktör:

Şenol Güneş

BJK'liler de Muslera dedi

Bilyoner.com üyelerinin beş büyük takım taraftarları bazında kullandıkları oylarda ise ilginç sonuçlar çıktı. Beşiktaş taraftarlarından en çok oy alan isimlerden oluşan ilk 11 şöyle sıralandı: Fernando Muslera, Ramon Motta, Semih Kaya, Serdar Aziz, Caner Erkin, Gökhan Töre, Jose Sosa, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Fernandao ve Demba Ba. Kara Kartal'a gönül verenler sezonun en iyi teknik direktörü olarak da Hamza Hamzaoğlu'nu seçti.

FB'de favori Caner

Fenerbahçe taraftarından en çok oy alan oyuncu Caner Erkin oldu. Sarı lacivertli taraftarlar da en iyi teknik direktör olarak Hamzaoğlu'nu seçerken, en iyi 11 şu isimlerden oluştu: Fernando Muslera, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Gökhan Töre, Wesley Sneijder, Mehmet Topal, Moussa Sow, Fernandao ve Pierre Webó.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın Bilyoner.com üyesi taraftarlarından en çok oyu alan isim yine Fernando Muslera oldu. Muslera'nın yanı sıra Gökhan Gönül, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Caner Erkin, Gökhan Töre, Wesley Sneijder, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Fernandao ve Burak Yılmaz taraftarın en iyi 11'inde yer alan diğer isimler oldu. Hamza Hamzaoğlu, GS taraftarlarının da favori teknik direktörü olarak öne çıktı.

Anadolu Şenol Güneş dedi

Trabzonspor ve Bursaspor taraftarlarından en çok oyu alan teknik adam ise Şenol Güneş oldu. Bosingwa, Medjani ve Mehmet Ekici, bordo mavili taraftarların oylarında öne çıkan Trabzonsporlu oyuncular olurken, Bursaspor taraftarları da kendi mevkilerinin en iyileri olarak Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Volkan Şen ve Ozan Tufan'ı seçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süper Lig'in En İyilerini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement