Suriyeli Yetim Öğrencilerin Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Yetim Öğrencilerin Karne Sevinci

Dünya Şehit Çocukları Vakfınca Antakya'da kurulan Dünya Şehit Çocukları Okulunda eğitim gören Suriyeli 680 yetim öğrenciye törenle karneleri verildi.

07.06.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Şehit Çocukları Vakfınca Antakya'da kurulan Dünya Şehit Çocukları Okulunda eğitim gören Suriyeli 680 yetim öğrenciye törenle karneleri verildi.

Vakıf Başkanı İsmail Yıldırım, okul bahçesinde düzenlenen törendeki konuşmasında, 3 yıldır hizmet verdikleri okulda Suriyeli öğrencilerin ve ailelerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösterdiklerini belirtti.

Okulda eğitim ve öğretim gören 680 öğrencinin karne alacağını ifade eden Yıldırım, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Okul Müdürü Emine Köse de okullarının eğitim ve öğretim faaliyetlerini öğretmen kadrosu ile çalışanlarıyla en güzel şekilde yürüttüğünü dile getirdi.

Köse, öğrencilerin günde 6 saat ders gördüğünü ve özellikle Türkçe eğitimine ayrı bir önem verildiğini söyledi.

Suriyeli yetim öğrencilerin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak istediklerini aktaran Köse, "Okulumuz sadece eğitim faaliyeti yürütmüyor. Bunun yanında sosyal, kültürel, sağlık ve sportif faaliyetlerinde de bulunuyor. Önümüzdeki yıl derslik sayımızı artıracağız. Suriyeli yetim öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrencilerin tiyatro gösterisi sunup Türkçe ve Arapça şarkılar söylediği törende daha sonra karneler dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Yetim Öğrencilerin Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement