Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Suruç'taki Terör Saldırısı

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı, terör kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısında olmaya devam edeceklerini söyledi.

22.07.2015 17:10

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı, terör kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ganidağlı, yaptığı açıklamada, Adıyaman'da ve Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırılarını kınadığını belirtti.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Ganidağlı, şunları kaydetti:

"Bu ülkenin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine gölge düşürmek isteyen terör örgütlerinin, devletimizin ve milletimizin bekasını kendi menfur çıkarlarına ortak etmek amacı ile devleti tehdit eden saldırılardan kaçınmadığını, bir kez daha Adıyaman ve Suruç'ta gördük. Terörün, milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz ve olmamalıda. Terör, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısında olmaya devam edeceğiz."

CHP Pazarcık İlçe Başkanı Şevran

CHP Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şevran, saldırıların herkesi üzdüğünü, dili, dini, ırkı ne olursa olsun insan yaratılanların en şereflisi en değerlisi olduğunu söyledi.

Şevran, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan saldırıların huzur ortamını bozmaya, birlik ve beraberliğini yaralamaya yönelik olduğunu, bu kastın gerçekleşmesine de izin vermeyeceklerini belirtti.

Herkesi sorumlu davranmaya davet eden Şevran, mesajında şunlara yer verdi:

"İçinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanan gelişmeleri yakından izleyerek, hepimizin sorumlu davranması birinci önceliğimizdir. Seçim sonrası yaşanan siyasi atmosferi de değiştirmek için bahane üretmek isteyenlere karşı hepimize düşen en önemli görev duyarlılık ve sağduyu olmalıdır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan saldırıların milletimizi ayrıştırmayacağı gibi birbirimize kenetleyeceği de bundan önce de görülmüştür."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement