Acun Ilıcalı: Semih Öztürk Yarışmalara Katılacak Durumda Değil - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı: Semih Öztürk Yarışmalara Katılacak Durumda Değil

Acun Ilıcalı: Semih Öztürk Yarışmalara Katılacak Durumda Değil

Survivor 2016 yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam ödül oyunu için yarışırken Acun ise konseyde Semih'in son durumu hakkında açıklamalar yapıyor.

23.06.2016 00:32  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor'da finale sayılı günler kala heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2016 104. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler sürpriz bir ödül için karşı karşıya geliyor. Gece oynanacak yarışmayı bakalım hangi takım kazanacak? Ödül oyunu sonrası ise Acun konseyde Semih için alınan kararı açıklayacak.

SEMİH YARIŞMADAN AYRILACAK MI?

Ödül oyununda yarışamayan Semih, akşamki konseye katılıyor. Acun, bu özel konseyde Semih'e geçmiş olsun dileklerlerini iletirken talihsiz yarışmacının bundan sonra yarışmalara katılacak durumda olmadığını belirtiyor. Genç yarışmacının Survivor'dan ayrılıp ayrılmayacağı ise bu akşamdan sonra belli olacak.

"DALGA GEÇENİ ALLAH ISLAH ETSİN"

Hastaneye kaldırılan ve bireysel dokunulmazlık oyununda yer alamayan başarılı yarışmacıya geçmiş olsun dileklerini ileten Akalın, "Parmağı nasıl koptuysa 'Türkiye' diyo garibim. Ya çok çok üzüldüm. Geçmiş olsun Semih. Dalga geçeni de Allah ıslah etsin tez zamanda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı: Semih Öztürk Yarışmalara Katılacak Durumda Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • osman: Allahım o kadar büyükki.serkaya devamlı kıbrısta görüşecez diyordu.al sana kıbrıs... 11 12 Yanıtla
  • Cr: Bir oyun icin yapmayaca sey yokk buu adamin namaz kil.oruc tut desen yapmaz ama herkezden kndini ustun tutarr kurban oldgum allahimm iste allah bizin milletimeze akil versin böburlenen leri kenidni buyuk gorenleri ne kadar seviyorlar 9 12 Yanıtla
  • Beko: Bir insan ancak bu kadar provakator olabilir. 7 10 Yanıtla
  • Aysun: Semih kıbrısa gider 10 6 Yanıtla

Advertisement