Survivor Taner, Saba Tümer'i Çıldırttı - Son Dakika
Güncel

Survivor Taner, Saba Tümer'i Çıldırttı

Survivor Taner, Saba Tümer\'i Çıldırttı

Ekranların çılgın çocuğu Taner'i programına konuk olan Saba Tümer, bakın nasıl pişman oldu.

20.02.2013 08:45  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taner'in davranışları Tümer'i ve diğer konuklarını rahatsız edince stüdyo buz kesildi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programının konukları Oyuncular Gamze Topuz, Melike Güner ve ekranların çılgın çocuğu Taner'di.

Taner, Saba Tümer, Topuz ve Güner ile sohbet ettiği sırada araya girmesiyle üçlüyü gerdi. Bir ara ayağa kalkıp şişeyi eline alan Taner gösteri yapmak isteyince Tümer'i ve konuklarını rahatsız etti.

Gösteriyi sonra yapmasını isteyen Saba Tümer Taner'e, 'Programın sonunda yaparsın. Her şeyin bir sırası var. Bu programın bir akışı var ' diye çıkıştı.

Taner de, 'Ama hiç söz hakkı almıyorum. Böyle olmaz ki ' diye tepki gösterdi.

Tümer ise buna karşılık, 'Nasıl almıyorsun. Şu anda hoş bir sohbet ediyordum araya girdin ' dedi. Tümer'in sözlerine alınan Taner, 'Sıcak bastı ' diyerek sıkıldığını belli etti.

TANER'İN ISLIKLARI STÜDYOYU GERDİ

Programın ilerleyen dakikalarında şişe gösterisini yapmak istediğini yineleyen Taner'e Saba Tümer yine izin vermedi. 'Daha şarkı dinleyeceğiz ' diyen Tümer, Gamze Topuz'dan şarkı söylemesini istedi. Taner, Topuz şarkı söylerken ıslık çalınca olanlar oldu. Melike Güner'in çok sinirlendiğini gözlenirken Topuz şarkısını kesti.

KONUKLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Islık çalmaya devam eden Taner'e Saba Tümer, 'Korkunç bir şey ' yorumunu yaptı ve 'Yayını bitiriyoruz. Neyse teşekkür ederim geldiğiniz için. Özür dileriz ' dedi.

'Gösterimi yapayım mı söz vermiştiniz ama ' diyen Taner'e Tümer, 'Hayır yayını kapatıyoruz ' diye çıkıştı. Tümer'in de oldukça sinirlendiği gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Survivor Taner, Saba Tümer'i Çıldırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement