Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde encümen seçimi yapıldı.

21.05.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde encümen seçimi yapıldı.

Kaymakamı Kadir Perçi Başkanlığında, İl genel meclis üyeleri ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen seçim, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Genel Meclis üyesi Ali Yaman, seçim öncesi yaptığı konuşmada, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2004 yılında AK Parti iktidarı döneminde kurulduğunu söyledi. Birliğin kuruluş amaçlarını anlatan Yaman, "İlçemize ve köylerimize yaptığımız hizmetler hepimize hayırlı olsun. Hiçbir art niyet ve kutuplaşma yapmadan bu hizmetleri gerçekleştiren Özel İdare personellerine teşekkür ediyoruz. Köylerde yaşayan insanlarımızla şehirde yaşayan insanlarımızın aynı hizmeti alması için AK Parti iktidarı yoğun bir şekilde çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir" diye konuştu.

Meclis üyesi olarak, muhtarların taleplerini her zaman gerekli yerlere ilettiklerini ve hizmetleri aldıklarını belirten Yaman, "Sizlerden gelen hiçbir talebi unutmadık. Bilindiği üzere Sivas coğrafi olarak çok büyük bir coğrafyaya sahip bir il. Bizler bu coğrafyada ilçemize ve köylerimize daha büyük pay alma peşinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu yatırımlar ve Hizmetler AK Parti iktidarıyla devam edecektir" ifadesini kullandı.

Seçiminde 4 köy muhtarı aday oldu. Kapalı yapılan seçimde Günlüce Köyü Muhtarı Selim Şahin ve Naipli Karaağaç Köyü Muhtarı Sali Yüksel encümen oldu.

Açık oylamayla yapılan İl genel meclis üyelerinden oluşan encümen seçiminde ise  Mustafa Yüzüak ve İdris Yazıcı seçildi.

- İlçede şiir dinleti programı düzenlendi

Suşehri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından annelere özel şiir dinletisi hazırlandı.

Programında öğrenciler tarafından okunan "anne" şiirleri katılımcılar duygulandırdı. Programa eşi Fadime Perçi ile birlikte katılan Kaymakam Kadir Perçi, bu tür programların artırılması gerektiğini söyledi.

Perçi, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement