Suyun Kaynağına Sanal Yolculuk - Son Dakika
Yerel

Suyun Kaynağına Sanal Yolculuk

Suyun Kaynağına Sanal Yolculuk

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, aboneleri için sunduğu web hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

01.10.2015 12:01

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, aboneleri için sunduğu web hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. ASKİ Genel Müdürlüğü'nün web sitesine yerleştirilen "360 Derece Sanal Tur" ve "Canlı Yayın" uygulaması sayesinde Başkentliler, içme suyunun arıtıldığı İvedik Arıtma Tesisi'ni yakından inceleme şansı yakalıyor.

Sitede ayrıca İvedik Arıtma Tesisi'nin harmanlama, filtre havuzu, durultucu tankı ünitelerine yerleştirilen üç kamerayla, 24 saat kesintisiz canlı yayın yapılıyor.

ASKİ ile ilgili haberlere, tanıtım yazılarına ve çeşitli uygulamalara yer verilen www.aski.gov.tr adresinden ulaşılan "İvedik Arıtma Tesisi Canlı Yayın - Sanal Tur" hizmetiyle, abonelerin, suyun arıtım aşamalarını kesintisiz görmesi amaçlanıyor.

ASKİ Genel Müdürlüğü ayrıca web sitesinden indirilebilen android ve IOS işletim sistemli akıllı telefon uygulaması sayesinde, abonelik açma ve iptal ettirme, fatura sorgulama, online arıza bildirme işlemlerini ve barajların doluluk oranları, su analiz sonuçları, mevcut su kesintileri, tarife ve ücretlendirmeleri, e-bülten arşivini abonelerin cebine ulaştırıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suyun Kaynağına Sanal Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement