Tacikistanlı Kadın Doğum Uzmanlarına Ankara'da Eğitim - Son Dakika
Güncel

Tacikistanlı Kadın Doğum Uzmanlarına Ankara'da Eğitim

Tacikistanlı Kadın Doğum Uzmanlarına Ankara\'da Eğitim

Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde Tacikistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Duşanbe 3 Nolu Doğumhane Müdürlüğü’nde çalışan 4 kadın doğum uzmanı ve 1 anestezi uzmanına Ankara’da eğitim verildi.

15.04.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde Tacikistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Duşanbe 3 Nolu Doğumhane Müdürlüğü'nde çalışan 4 kadın doğum uzmanı ve 1 anestezi uzmanına Ankara'da eğitim verildi.

TİKA ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen doktor eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda TİKA ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde Tacikistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Duşanbe 3 Nolu Doğumhane Müdürlüğü'nde çalışan 4 kadın doğum uzmanı ve 1 anestezi uzmanı için Ankara'da eğitim programı tertip edildi. Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen eğitim programında heyete obstetrik, jinekoloji, perinatoloji, jinekolojik onkolojik cerrahi, endoskopik cerrahi, üreme endokrinolojisi ve obstetrik jinekolojik anestezi konularında gözlemci statüsünde pratik ve teorik eğitim verildi. Eğitim programının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Törende eğitim programından duydukları memnuniyeti dile getiren katılımcılar, programın kendileri açısından çok verimli geçtiğini, edindikleri tecrübeleri ülkelerinde uygulayacaklarını belirttiler. Katılımcılar, desteklerinden dolayı TİKA ve Sağlık Bakanlığı'na teşekkür ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tacikistanlı Kadın Doğum Uzmanlarına Ankara'da Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement