Tagid'den Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Tagid'den Eğitim Semineri

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD), "Firmaların işletme sermayesi ihtiyacının tespiti ve finansal krizlerden çıkış yolları'' konulu seminer düzenledi.

21.04.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD), "Firmaların işletme sermayesi ihtiyacının tespiti ve finansal krizlerden çıkış yolları" konulu seminer düzenledi.

Özel bir firmada  baş denetçi olarak görev yapan Cüneyt Feslikan, TAGİD merkezindeki çok amaçlı salonda düzenlenen seminerde, firma sahipleri ve yöneticilerine, işletme sermayesi yönetimi, ihtiyaçların tespiti, finansal krizler ve finansal krizlerden çıkış yolları konularında neler yapacaklarını anlattı.

Feslikan, "TAGİD'in her hafta farklı bir konu ve konuk ile gerçekleştirdiği seminerlerin bu haftaki konuğu benim. Burada, krizlerde işletmecilerin ve yatırımcıların neler yapacağını, krizlerden finansal anlamda nasıl çıkılacağını, işletmede sermaye yönetimi ile ilgili bilgiler aktardık. Buradaki iş adamlarımız da bu seminerden istifade etti. Umarım bu seminer vasıtası ile kafalardaki bazı soruları gidermişizdir" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tagid'den Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement