Tahmazoğlu, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tahmazoğlu, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Ayı nedeniyle, ilçede ikamet eden aileleri ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.

07.06.2016 15:16

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Ayı nedeniyle, ilçede ikamet eden aileleri ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.

Ramazan Ayı'nda da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etmeye devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan'ın ilk gününde 3 aileyi ziyaret etti.

HAYR VE HASENAT AYINDAYIZ

Diğer aylarda olduğu gibi Ramazan ayında da aile ziyaretlerinin devam ettiğini kaydeden Tahmazoğlu, "Öncelikle tüm vatandaşlarımızın mübarek ramazan ayını kutluyorum. Bu ay Kadir Gecesi gibi bin aydan hayırlı bir geceyi de barındırıyor. Ramazan Kuran ayı, Kutan-ı Kerim bu ayda nazır olmuş. Bu nedenle Ramazan deyince akla yardımlaşmak ibadet, hayır hasenat, gönül kazanmak ve ziyaretler akıllara geliyor. Bu nedenle Bizde Şahinbey Belediyesi olarak Şehre Küstü konaklarında her gün 3 bin kişiye iftar yemeklerimiz olacak. Yine Kuran-ı Kerim tilaveti. İlahiler sohbetler olacak. Bunlar ayrıca Televizyonlardan da canlı olarak yayınlanacak. Bunların dışında aile ziyaretlerimiz her zaman olduğu gibi devam ediyor. 25 aralı Mahallesi, Kozluca Mahallesi ve Kepenek Mahallelerinde aile ziyaretlerimiz oldu. Onun dışında yardım kolilerimizi hazırladık. Onları vatandaşlara dağıtıyoruz. Sosyal Market aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı oluyoruz. Amacımız bu mübarek ayı en güzel bir şekilde değerlendirmek" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement