Tahmazoğlu, Gaziler Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu, Gaziler Haftasını Kutladı

Tahmazoğlu, Gaziler Haftasını Kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Haftası’nı kutlayarak bugünleri gazilere ve şehitlere borçlu olduklarını ifade etti.

19.09.2016 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Haftası'nı kutlayarak bugünleri gazilere ve şehitlere borçlu olduklarını ifade etti.

Tahmazoğlu, yayımladığı mesajda, "Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran Kahraman Gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

Bugünün güçlü ve saygın Türkiye'sinin temelinde kahraman gazilerin olduğunu kaydeden Tahmazoğlu, "İçinde bulunduğumuz hafta Gaziler Haftası ve 19 Eylül de Gaziler günü olarak kutlanılıyor. 19 Eylül aynı zamanda Atatürk'e 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile Gazilik unvanının verildiği gündür. Yüce Türk Milleti, hiçbir koşulda bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini, devletimizin ve milletimizin sonsuza kadar var olacağını, şehit ve gazilerin verdikleri mücadelelerle tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla, canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu göz kamaştırıcı fedakarlıkların, her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması milli bir sorumluluk olarak görülmelidir. Dünle bugün arasında kurulabilecek kopmaz maddi ve manevi bağın, geleceğe vereceği güç, ancak şehit ve gazilerimizin kıymetinin bilinmesiyle sağlanabilecektir. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anarak, hayatta olan gazilerimize de minnet ve şükran duygularımızı sunarım" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu, Gaziler Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement