Tahmazoğlu'ndan Polis Merkezi Çalışanlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu'ndan Polis Merkezi Çalışanlarına Ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, terör örgütü PKK mensuplarınca silahlı saldırı yapılan 25 Aralık Polis Merkezine giderek burada görevli polislerle bir araya geldi.

15.09.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, terör örgütü PKK mensuplarınca silahlı saldırı yapılan 25 Aralık Polis Merkezine giderek burada görevli polislerle bir araya geldi.

Şahinbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tahmazoğlu, geçen ay saldırı yapılan 25 Aralık Polis Merkezindeki temasları kapsamında burada çalışanlara "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Saldırıda can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Tahmazoğlu, her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını aktardı.

Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Bu vatan bölünmez, bu millet bölünmez. Şahinbey Belediyesi olarak biz de birlik ve beraberliğimiz için vatandaşlarımıza 25 bin Türk bayrağı dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bayrağımızı her yere asarak teröre karşı duruşumuzu ortaya koyuyoruz. Yabancı ülkelerin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunları inşallah milletçe bertaraf edeceğiz. Ülkemizi birlik, beraberlik içinde çok daha ilerilere taşıyacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu'ndan Polis Merkezi Çalışanlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement