Taksici 12 TL için Kadın Turiste Saldırdı, O Anlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksici 12 TL için Kadın Turiste Saldırdı, O Anlar Kameraya Yansıdı

Eminönü'nden aracına binen iki Arap turisti Eyüpsultan'a getiren taksici, istediği ücreti alamayınca turistlere saldırdı. Vatandaşların araya girdiği anlar, kameraya yansıdı.

03.04.2018 13:03  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eminönü'nden aracına binen iki Arap turisti Eyüpsultan'a getiren bir taksi şoförü, istediği ücreti alamayınca çılgına döndü. Turistlere saldıran taksi şoförüne bir vatandaş tepki göstererek istediği parayı verdi. Taksi sürücüsü ve turistler arasındaki tartışma kameralarca kaydedildi.

"YOLU UZATTIM" DEYİP 12 LİRA DAHA İSTEDİ

Olay, cumartesi akşam saatlerinde Eyüpsultan Feshane durağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 17.30 sıralarında Eminönü'nde gezen karı koca iki Arap turist, Eyüpsultan'a gitmek için taksiye bindi. Taksici Arap turistleri Eyüpsultan'a getirdi. Arap turistler, 15 lira uzatınca taksi şoförü trafik olduğu için başka bir yoldan geldiğini iddia edip 12 lira daha vermesi gerektiğini söyledi.

TAKSİDEN İNEN TURİSTLERE SALDIRDI

Bunun üzerine taksiden inen Arap turistler ve şoför arasında tartışma başladı. 12 lira daha almadığı için sinirlen şoför, karı ve kocaya el kaldırdı.

VATANDAŞ ARAYA GİRDİ

Tartışmayı ve şoförün el kaldırdığını gören gören bir vatandaş, "Sen bunlara 12 lira için mi vuracaksın" diyerek şoföre cebinden çıkardığı 12 lirayı verdi. Gençten aldığı parayı cebine koyan şoför susmayıp tekrar bağırmaya başladı. Çevrede bulunan bir esnafta "Kadına da el kaldıramazsın, bin arabana git" diyerek şoföre tepki gösterdi.

O ANLAR KAMERADA

Olay yerine gelen vatandaşlar taksiciyi zorla arabasına bindirerek gönderdi. Yaşanan tartışma anı da bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Taksici 12 TL için Kadın Turiste Saldırdı, O Anlar Kameraya Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksici 12 TL için Kadın Turiste Saldırdı, O Anlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ROKKO: Başka zaman özellikle turistlere 10 liralık mesafeye 50 lira almayı biliyorlar şimdi 12 tl için itlik yapıyorlar. Kısa mesafe binersin almazlar hadi aldılar surat beş karış her önüne gelen taksicilik yaparsa sonuç bu. 7 0 Yanıtla
  • Özkan Candemir: Böyle taksiciler olduğu sürece UBER kazanır, taksiciler kaybeder. Herkesi taksici yaparlarsa böyle olur. Yazıklar olsun. Böyleleri yüzünden turistte kaybetmeye devam ederiz. 5 2 Yanıtla
  • hdpliyim: TAKSİCİ HAKLI HAVLAMAYIN 0 6 Yanıtla
  • Uberci : Açlıktan ölüyorsunuz dimi geberin lan yaşasın uber 5 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Herhangi bir saldırı yok görüntülerde adam parasını istiyor ayrıca bu araplar kadar cimri pazarlıkçı inatçı başka millet de yok 1 4 Yanıtla
    Sedat : Doğrudur taksici kardeş 0 0
  • Uber: Uber . Uber . Uber . Uber . Canim feda sanaaaa Uber. Yasasin Uber. 4 1 Yanıtla
  • Adem: Yaşasın UBER Yaşasın UBER 4 1 Yanıtla
    YAHYA: 12 lira icin müsteriyi Hastanelik edersen,20 lira icin Taksicinin soulduguna hic kizmayacaksin.Ne ekersen onu bicersin. 0 0
  • ahmet: uber uber anlayın atık 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement