Taksim'de "Berkin Elvan" Gözaltısı - Son Dakika
Güncel

Taksim'de "Berkin Elvan" Gözaltısı

Taksim\'de "Berkin Elvan" Gözaltısı

Berkin Elvan'ın ölümün 40. gününde verilen yemekten sonra saat 11.00'de, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na ekmek bırakmak isteyen 2 kişi gözaltına alındı.

20.04.2014 13:41  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezi eylemleri sırasında başına isabet eden gaz fişeğinin yol açtığı yaralanmadan sonra 269 gün komada kalan ve hayata veda eden Berkin Elvan için dün ölümünün 40. günü nedeniyle verilen yemeğin ardından bugün de saat 11.00'de, Taksim Cumhuriyet Anıt'ına ekmek bırakmak isteyen 2 kişi gözaltına alındı.

POLİS ENGELİNE TAKILDILAR

Berkin anısına verilen yemekten sonra anıta ekmek bırakmak isteyen 2 genç anıt çevresinde erken saatlerde önlem alan polisin engeline takıldı.

SLOGAN ATTILAR

Gençler ekmeği bırakmak için ısrar edince gözaltına alındı. Beyoğlu Polis Merkezi'ne götürülen 2 genç gözaltı sırasında Berkin Elvan ölümsüzdür şeklinde slogan attı.

2 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Daha sonra Taksim Cumhuriyet Anıtı'na gelerek ekmek bırakmak isteyen 2 vatadaş da gözaltına alındı. Polisin anıt çevresindeki güvenlik önlemi ise devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksim'de 'Berkin Elvan' Gözaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • zaza: ekmekle olmaz cebinden çıkan maytaplarıda bıraksaydınız anıta 29 12 Yanıtla
    kürt: zaza inşalah senin evladının cesedinide eline verirler bizde cebindeki bilyeyi maytabıda çıkarın deriz hangi kitapta hangi kanunda elinde maytap bile varsa bi çocuğu ödürün der 0 0 ZAZA: eğer bende evladımı evden 6 kilometre uzağa cebinde maytapla elinde sapanla ekmek almaya yollarsam o zaman onu da öldürsünler sıkıntı yok devletine sadık olmayanın babasına faydası olmaz 0 0 avrupa: Bırakın bu ekmek alma numaralarını, yeter be tutturmuş ekmekle milleti kandirmaya çalışıyor lar bu milletin içinde böyle yalana inanacak kadar aptal varmı? Bu genç o yolun yolcu suymuş öyle aşılama yapılmış ve öyle öğretilmiş. 0 0
  • ezo: sapan da bıraksaydınız ya ekmek işin bahanesi hala milleti kandırıyorlar 23 6 Yanıtla
  • cevher tetiksezer: ekmek filan hikaye o cocuğun ölümü zerre kadar umurlarında değil amaçları tekrar ortalığı karıştırıp gençleri sokağa dökerek ülkeyi kaosa sokmak imam hatipli eşinin başı kapalı olan bi liderin ülkeyi yönetmesini sindiremiyorlar bu yüzden erdoğanı devirmek için her yolu deniyorlar ve denemeye devam edecekler 15 3 Yanıtla
  • vatan: benim yorumlarım neden yayınlanmıyor yahu asın şu soysuzları ve bunun gibileri bak bir daha çıkıyor mu berkin gibi zibidiler ortaya 4 4 Yanıtla

Advertisement