LGBT'lilere Polis Akşam Saatlerinde Biber Gazıyla Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

LGBT'lilere Polis Akşam Saatlerinde Biber Gazıyla Müdahale Etti

LGBT\'lilere Polis Akşam Saatlerinde Biber Gazıyla Müdahale Etti

"Onur Haftası" nedeniyle Taksim İstiklal Caddesi ve çevresinde toplanan LGBT'li bireylere polis akşam saatlerinde biber gazıyla müdahale etti.

26.06.2016 20:26  Güncelleme: 22:09

LGBT'nin düzenlediği Onur Haftası'nın son günü de polisin gazlı müdahalesine sahne oldu. Öğlen saatlerinden bu yana İstiklal Caddesi'ne ve caddeye çıkan sokaklarda birer ikişer halde gezen LBGT bireyleri kalabalık gruplar oluşturunca polis müdahale etti.

KOVALAMACA YAŞANDI

Mis Sokak'ta toplanan ve slogan atan grubu polis gazla dağıttı. Gazdan çevredeki esnaf ve vatandaşlar da olumsuz etkilendi. Gazın etkisi ile yine Mis sokak'ta bir araya gelen grupla polis arasındaki kovalamaca yaşandı.

KAFE ÖNLERİNDE TOPLANANLARA MÜDAHALE EDİLDİ

Ara sokaklarda bir araya gelen eylemciler, kafe önlerinde kalabalık oluşturunca işletmeciler polis tarafından uyarıldı. Dışarıdaki sandalye ve masalar kaldırılarak gruplar dağıtıldı. İmam Adnan Sokak üzerinde toplananlara polis biber gazı ile eylemcilere müdahale etti. Eylemciler ara sokaklara kaçarak dağılırken, gazdan etkilenenler nefes almakta güçlük çekti.

CHP BİNASINA DA GÖKKUŞAĞI BAYRAĞI ASILDI

Sabah saatlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı binasına da Gökkuşağı bayrağı asıldı. İstiklal Caddesi üzerindeki Halkların Demokratik Kongresi (HDK) binası ve İmam Adnan Sokak'taki bir kafeden aşağıya LBGTİ bireylerini temsil eden Gökkuşağı bayrağı asıldı. Polis ekipleri bayrağın indirilmesi konusunda eylemcileri uyardı. Bayrak aşağıya indirildi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel LGBT'lilere Polis Akşam Saatlerinde Biber Gazıyla Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • zzzzz: Onurunuza tüküreyim sizin 11 0 Yanıtla
  • KEKOSAVAR: KEKO LTGBT VARSA ÖZELDEN YAZSIN KEKO LAZIMDA :) 3 0 Yanıtla
  • İbrahim: Bir LGBTmiz eksikti. Şimdi tam oldu. 0 0 Yanıtla

Advertisement