Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir Açıklaması

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir Açıklaması

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, yılın ilk 8 ayında yapılan etkinliklerden 18 bin TL gelir elde edildiğini belirterek, elde edilen gelirin 12 bin TL’sinin Talasemi ve Lösemi hastalarının sağlık ve ihtiyaç giderleri, kalan 6 bin TL’nin ise derneğin genel giderlerine harcandığını kaydetti.

31.08.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, yılın ilk 8 ayında yapılan etkinliklerden 18 bin TL gelir elde edildiğini belirterek, elde edilen gelirin 12 bin TL'sinin Talasemi ve Lösemi hastalarının sağlık ve ihtiyaç giderleri, kalan 6 bin TL'nin ise derneğin genel giderlerine harcandığını kaydetti.

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, dernek çalışmaları ile ilgili olarak verdiği bilgide, "Talasemi ve Lösemililer Derneği olarak, yılın ilk 8 ayında çeşitli sosyal etkinlikler olmak üzere konserler düzenlendi. Çocuklarımızın moralini yükseltmek amacıyla 2 moral gecesi düzenlendi ve 4 ayrı bölgede gezi yapıldı. Dünya Talasemi Haftası etkinliklerimiz oldu. Gönüllü kan kardeşi projesi düzenledik. Gönüllü donör için imza topladık. Ramazan ayında yardımlar oldu ve 3 ayrı iftar yemeğimiz oldu" diye konuştu.

Başdemir ayrıca, "Eğitim çalışmalarımız okullarda yapıldığı gibi okullar kapandıktan sonrada resmi ve özel kurumlarda 50 kişinin üstünde bulunan işyerlerine konferans vermeye başladık. Bunu yoğunluk olarak Erciyes Üniversitesi ve Kocasinan Belediyesinde gerçekleştirdik. Tabi bizim en çok üzerine düştüğümüz konulardan birtanesi de üyelerimizdir. 736 olan üye sayımızı bin 538'e çıkardık. Üyelerimizin artması tabi ki bizim çalışmalarımızın güçlenmesine sebep oluyor. Toplam bu faaliyetlerimizden 18 bin TL gelir elde edildi. Bunun 6 in TL'si derneğin genel giderlerine harcanmıştır. Kalan 12 bin TL'si de hastalarımızın ve ailelerinin sağlık ihtiyaçlarına harcanmıştır. Ayrıca nakdi olarak da yardım verilmiştir. Bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement