Taraklı'ya Spor Yatırımı - Son Dakika
Güncel

Taraklı'ya Spor Yatırımı

Taraklı\'ya Spor Yatırımı

Özkaraman ve Özen Spor Toto Teşkilat Başkanını Ziyaret Ettiler

12.05.2015 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "AK Parti İlçe Teşkilatımız ile koordineli bir şekilde Spor Toto Teşkilatı Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ettik. Kapalı spor salonu onarımı ve futbol sahası için maddi destek talebinde bulunduk" dedi

Taraklı'ya 1,5 Milyon TL lik Spor Yatırımı

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman,Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından kapalı spor salonun onarımı için 369 bin 665 TL, standartlara uygun 500 kişilik tribünlü soyunma odalı sentetik yüzeyli çim futbol sahası için 1 Milyon 60 bin TL ödenek ayrıldığını belirterek tesislerin 1 ay içerisinde ihaleleri yapılacağı ve 2015 yılı yaz sezonunda bitirileceğini söyledi.

Özkaraman Taraklı'ya spor yatırımlarında bulunan Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti Taraklı manzara fotoğraflı tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taraklı'ya Spor Yatırımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement