Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Güvendi, Battalgazi İlçesini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Güvendi, Battalgazi İlçesini Gezdi

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Güvendi, Battalgazi İlçesini Gezdi

Bir dizi toplantılara katılmak üzere Malatya’ya gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Battalgazi ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

20.11.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi toplantılara katılmak üzere Malatya'ya gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Battalgazi ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

Malatya'ya gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Adil Önal ve Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Terzi, Battalgazi ilçesinde bulunan tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi. Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda Battalgazi Belediyesi tarafından açılan sanat atölyelerini gezen İrfan Güvendi, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü rehberlerinden bilgiler aldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Arslantepe gibi insanlık tarihi için ışık olan bir merkezin mutlaka UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listeden asıl listeye alınması gerektiğini ifade etti. Anadolu'da tarımının lokomotifi olmuş Malatya'nın güzel bir tarihi dokusu olduğunu belirten Güvendi, "Battalgazi'nin tarihi güzelliklerini gezdik. Doğrusu çok etkilendik. Battalgazi Belediyesi'nin yaptığı projeleri ve güzellikleri gördük. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum. Tarım şehri Malatya aynı zamanda turizm şehrine dönüşmüş" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Güvendi, Battalgazi İlçesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement