Tarımsal İşletmelerin Kayıtları Güncellenecek - Son Dakika
Güncel

Tarımsal İşletmelerin Kayıtları Güncellenecek

Tarımsal İşletmelerin Kayıtları Güncellenecek

Birecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce düzenlenen bilgilendirme toplantısında tarımsal işletmelerin kayıt güncellenmesi ele alındı.

12.08.2014 12:22  Güncelleme: 12:37

Birecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün organize ettiği 11 Temmuz İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Birecik İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, ilçede bulanan muhtarlar ve Birecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü teknik personelleri katıldı.

Birecik Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; toplantının açılış konuşmasını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Kandamar yaparak, TÜKAS ile tüm tarımsal işletmelerin üretim bilgilerinin kayıt altına alındığını, kayıt altına alınan işletme bilgilerinin güncellenmesinin sağlanmasını hedeflediklerini söyledi. Kandamar, tarımsal işletmelerin temel değişkenlerinden elde edilen bu kayıtların, 2014 genel tarım sayımı için de esas teşkil edecek olup il genelinde sahada yapılacak olan çalışmalarda, muhtarların ve vatandaşların personele yardımcı olmalarını ve bu projeye gerekli hassasiyeti göstermelerini temenni etti.

İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi muhtarların sorunlarını dinleyerek muhtarların projeye destek vermelerini istedi. Ulusal veri sisteminin gerçek üretime dayalı veri sistemi olduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti, başarılar diledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Tarımsal İşletmelerin Kayıtları Güncellenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement