Tarsus 4 Koldan Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Tarsus 4 Koldan Temizleniyor

Tarsus 4 Koldan Temizleniyor

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi başta olmak üzereTarsus’u yaklaşık 1 haftadır 4 koldan temizliyor.

17.08.2015 14:10

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi başta olmak üzere

Tarsus'u yaklaşık 1 haftadır 4 koldan temizliyor.

Yaz mevsimi nedeniyle daha fazla mesai yapan Tarsus Belediyesi ekipleri, daha temiz bir Tarsus için her gün hummalı bir çalışma yürütüyorlar.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 3 ekip, kirlilik durumu göz önüne alınarak mahallelerde ot biçme, sokak cadde süpürme temizleme, greyderlerle dere kenarlarını temizleme işlerini yapıyorlar, bu uygulamanın yaz ayı boyunca süreceği belirtildi.

Tarsuslulara daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre sunmak için çalışan Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, beton, her nevi asfalt yolların el ve makine ile süpürülmesi gibi işleri titizlikle yürütüyor.

Tarsus'un her geçen güzelleştiğini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, belediye olarak her gün kentin daha güzel ve yaşanılabilir olması için çalıştıklarını söyledi.

Tarsus'un tüm mahallelerinin rutin olarak temizlendiğini vurgulayan Başkan Can, rutinin dışında Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşan 3 ayrı ekibin, her gün 2 veya 3 mahalleye girerek komple temizleme yaptığını belirtti.

Başkan Can, "Sadece yerel yönetim olarak bizim çalışmamız yetmiyor. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassas davranması ve bizlere temizlik konusunda yardımcı olmalarını bekliyoruz. Çöplerini gelişi güzel yerlere atmamalarını istiyoruz. Kirletmek kolay, temizlemek zor. Daha modern Tarsus için herkes üzerine düşen görevi yapmasını istiyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus 4 Koldan Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement