Tarsus'ta 'Sarı Çizgi' Uygulaması Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta 'Sarı Çizgi' Uygulaması Başlatıldı

Tarsus\'ta \'Sarı Çizgi\' Uygulaması Başlatıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, yaya trafiğini rahatlatmak ve kaldırım işgalini önlemek amacıyla "Sarı Çizgi" uygulaması başlatıldı.

15.07.2014 11:42  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçesinde, yaya trafiğini rahatlatmak ve kaldırım işgalini önlemek amacıyla "Sarı Çizgi" uygulaması başlatıldı.

Başta 100. Yıl Çarşısı olmak üzere kentin değişik caddeleri üzerinde bulunan iş yerlerinin kaldırımlara gelişi güzel koydukları malzemelerden vatandaşların rahatsız olmamaları için sarı çizgi uygulamasına başlandı.

Tarsus Belediyesi tarafından yeni başlanılan sarı çizgi uygulaması hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılandı.

'Sarı Çizgi' uygulamasıyla bundan sonra dükkan sahipleri gelişigüzel kaldırımları işgal edemeyecek ve görüntü kirliliği ortadan kaldırılacak.

Bazı iş yerlerinin kaldırımlarda gelişi güzel ürünlerini sergilediklerini söyleyen Başkan Şevket Can, gürültü ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için 'Sarı Çizgi' uygulaması başlattıklarını, uygulamaya uymayanlara da yasal işlem yapılacağını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 'Sarı Çizgi' Uygulaması Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement