Tartıştığı Amcasının Oğlunu Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı Amcasının Oğlunu Öldürdü

Tartıştığı Amcasının Oğlunu Öldürdü

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, psikolojik sorunları olan A.B., amcasının oğlu Nevzat B.'yi henüz bilinmeyen bir nedenle pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

30.09.2015 02:31  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, psikolojik sorunları olan A.B., (22) amcasının oğlu Nevzat B.'yi (26) henüz bilinmeyen bir nedenle pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Çampınar Mahallesi Alaçalı Mevkii'nde meydana geldi. Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nden mevsimlik işçi olarak çalışmak için Turgutlu'ya gelen ailede, psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen A.B., kaldıkları evde 3 çocuk babası amcasının oğlu Nevzat B.'yle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.B., Nevzat B.'ya pompalı tüfekle ateş etti. Nevzat B., ağır yaralanırken, A.B. olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı gören aile üyeleri durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Nevzat B., yakınlarının yardımıyla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Nevzat B., yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Nevzat B.'nin cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna gönderildi. Olaydan sonra kaçan zanlı A.B.'yi yakalamak için polis çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı Amcasının Oğlunu Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Necati kaya: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • giyasettin bal: Allah rahmet etsin kalanlarin başı sağolsun 0 0 Yanıtla
  • giyasettin bal: Allah rahmet etsin buyukcay ailesine baş sağlığı diliyorum 0 0 Yanıtla
  • mahmut: Ala rahmet etsin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin 0 0 Yanıtla

Advertisement