Taşçı: "Bölgenin Kalbi Atakum'da Atıyor" - Son Dakika
Yerel

Taşçı: "Bölgenin Kalbi Atakum'da Atıyor"

Taşçı: "Bölgenin Kalbi Atakum\'da Atıyor"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bölgenin kalbi Atakum’da atıyor.

20.01.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bölgenin kalbi Atakum'da atıyor. Bu da bizim sorumluluğumuzu bir kat daha arttırıyor" dedi.

Başkan yardımları ve birim müdürleriyle gerçekleştirdiği haftalık değerlendirme toplantısında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Karadeniz Bölgesi'nin kalbi konumunda olduklarını belirtti.

Atakum ilçesinin bölgenin gözbebeği olduğunu ve kalbi konumunda bulunduğunu belirten Başkan Taşçı, "İlçemiz hızlı bir büyüme içerisinde. Bu anlamda sürekli nüfusumuz artıyor. Bu durum bizim daha çok çalışmamızı gerektiriyor. Atakum Belediyesi yönetimi ve çalışanları olarak bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Sadece günü planlamıyoruz. Bir projeyi hazırlarken, bir çalışmayı gerçekleştirirken geleceği düşünerek hareket ediyoruz. Karadeniz Bölgesi'nin kalbi ilçemizde atıyor. Bu da bize daha fazla sorumluluk yüklüyor" diye konuştu.

Atakum Belediyesi personelinin vatandaşa en iyi hizmeti sunma noktasında örnek bir seviyeye ulaştığını belirten Başkan Taşçı, "Vatandaşlarımız belediyede işlerini hallettikten sonra güler yüzle ayrılıyor. Halkımızın memnuniyeti adına personelimiz birer hizmet neferi olarak çalışıyor. Yönetim kadrosundaki başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz de aynı duyarlılıkla çalışıyor. Atakum Belediyesi her anlamda örnek olmaya devam ediyor" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşçı: 'Bölgenin Kalbi Atakum'da Atıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement