Taşova Belediye Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Taşova Belediye Başkanı Öztürk Açıklaması

AMASYA(AA) - Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, görevdeki 2 yılını değerlendirdi.

16.04.2016 13:33

AMASYA(AA) - Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, görevdeki 2 yılını değerlendirdi.

Öztürk, belediye düğün salonunda düzenlediği basın toplantısında, teknolojinin hızla geliştiği, insanların ilgi ve beklentilerinin değiştiği bir dünyada yaşandığını dile getirerek, "Biz yöneticiler, bu dünyada beklentileri karşılamakla mükellefiz. Eskiden insanlar, 'nasıl geçiniriz' diye düşünürken bugün 'evimiz, arabamız daha mükemmel nasıl olur' diye düşünüyor. Bizler de halkımızın değişen bu beklentilerini karşılamaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

Şeffaflığın önemini belirten Öztürk, hesap vermek zorunda olduklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"İnsanların fikrine, değer yargılarına, inançlarına, zevk ve eğlencelerine karşılık vermek zorundayız. Belediyecilik hizmetlerinde halkla beraber olmak, beklentilerini iyi anlamak ve sokağın nabzını iyi tutup ona göre hizmet etmek gerekiyor. Geçtiğimiz iki yılda 50 bin metrekare parke taşı döşendi. Son bir yıl içerisindeyse ilçemize 30 milyon liralık yatırım yapılmış oldu."

Bayram Öztürk, gelecek dönem için kapalı pazar, çamlık tepe peyzaj çalışması, okullara ikinci etap spor sahaları, Yeşilırmak Nehri ıslahı sonrası peyzaj çalışmaları, kamp eğitim merkezi, huzur evi ve organize sera bölgesi kurulması gibi hedefleri bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taşova Belediye Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement