Taşova'da Fırıncının "Askıda Ekmek" Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Taşova'da Fırıncının "Askıda Ekmek" Uygulaması

Taşova\'da Fırıncının "Askıda Ekmek" Uygulaması

Taşova ilçesinde bir fırıncı tarafından ramazan ayında yoksul insanlara yardım yapmak için iki yıl önce başlatılan "askıda ekmek" uygulaması bu ramazanda da devam ediyor.

30.06.2014 17:55

Taşova ilçesinde bir fırıncı tarafından ramazan ayında yoksul insanlara yardım yapmak için iki yıl önce başlatılan "askıda ekmek" uygulaması bu ramazanda da devam ediyor.

İlçede fırın işleten Selahattin Şehri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki yıl önce ramazan ayında başlattıkları "askıda ekmek" uygulamasını bu yıl da devam ettirdiklerini belirterek, hayırsever vatandaşların kampanyaya destek olması temennisinde bulundu.

Yaklaşık 30 yıldır fırıncılık yaptığını dile getiren Şehri, "İki yıl önce başlattığım uygulamayı bu yıl da devam ettirmeye karar verdim. Ramazan ayı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı mübarek aydır. Askıda ekmek uygulamasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz ekmek verebiliyoruz. Ben, hergün belli bir miktarda ekmeği askıya bırakıyorum. Vatandaşlarımızdan da uygulamaya destek bekliyorum" diye konuştu.

Şehri, gelecek yıllarda da uygulamayı devam ettirmek istediğini kaydetti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova'da Fırıncının 'Askıda Ekmek' Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement