Tatilcilerin Dönüşünde Bodrum Çıkışı Kilitlendi - Son Dakika
Güncel

Tatilcilerin Dönüşünde Bodrum Çıkışı Kilitlendi

Tatilcilerin Dönüşünde Bodrum Çıkışı Kilitlendi

Bodrum'a tatile gelenler, bu sabahtan itibaren dönüşe başladı.

09.07.2016 16:33

Bodrum'a tatile gelenler, bu sabahtan itibaren dönüşe başladı. Kentten ayrılmak isteyenler, 20 kilometrelik yolu 2.5 saatte alabildi, 4 kilometrelik kuyruk oluştu.

Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'a bayram tatiline gelenler, dönüşe başladı. Bodrum'a geliş yolları tamamen boşalırken, gidiş yolunda bulunan Atatürk Bulvarı, Şehit Kubilay Caddesi, Emin Anter Bulvarı ile Yokuşbaşı ve Torba Kavşağı arasında 4 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

SEYİR ZEVKİ ÇİLEYİ AKLA GETİRMEDİ

Turgutreis Akyarlar'dan Bursa'ya dönmek üzere yola çıkan, elektrik mühendisi, evli ve iki çocuk babası olan 56 yaşındaki Haşim Dönmez, "Bodrum'da muhteşem bir sekiz gün geçirdik. Bodrum'dan dönüş çilesi bile gerçekten çok güzel. 25 kilometrelik yolu 2.5 saatte aldık. Ama Bodrum'un güzelliklerini seyrede seyrede geldik. Önemli olan trafik kazalarının olmaması insanların canlarını yitirmemesi" dedi.

"ŞEKER GİBİ BİR BAYRAM GEÇİRDİK"

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum'un bayramda beklenenden çok daha fazla yeril turist geldiğini buna rağmen ne trafikte ne asayişte ciddi sorunlar yaşanmadığını belirterek, "Anadolu halkı bir kez daha Bodrum'u, Bodrumlu esnafı yalnız bırakmadı; yüzünü güldürdü. Bayram öncesi yaşanan durgunluk ve krizin şokunu Bodrum esnafı bu bayramda atlattı. Şeker gibi bir bayram geçirdik. Bodrum geri kalan üç aylık turizm bölümünde yüzde 70-80'lere varan doluluk oranıyla devam edeceğinden eminim. Çünkü okullar kapandı. Komşu ülkelerle yaşana krizler bertaraf edilmeyi başlandı. Turizmi olumsuz etkileyen birçok faktör ortaya kalkmaya başlayınca, bunun da turizme katkısı olumlu oldu. Anadolu halkına bir kez de daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tatilcilerin Dönüşünde Bodrum Çıkışı Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement