Tatvan'da 100 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da 100 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı

Velotürk Bisiklet Takımınca başlatılan "Bir çocuk güler dünya güler" sloganı kapsamında, derslerinde başarılı olan 100 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

27.09.2014 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan ilçesinde, Velotürk Bisiklet Takımınca başlatılan "Bir çocuk güler dünya güler" sloganı kapsamında, derslerinde başarılı olan 100 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Bisiklet tutkunu Sarper Günsal, Arda Türkmen, Berkem Ceylan, Okan Can Yantır ve Aydın Diricanlı'nın yer aldığı Velotürk Bisiklet Takımı, Avrupa'da düzenlenen amatör bisiklet yarışlarına katılarak, başlattıkları slogan kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki bin öğrenciye bisiklet hediye etmeyi hedefliyor.

Tatvan'da düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, insana yapılan her yatırımın değerli ve önemli olduğunu söyledi.

Sosyal projelere önem verdiklerini ifade eden Erkan, "Bu projeyi çok önemsiyoruz. İnsanların iyi şekilde eğitilmesi ve yetiştirilmesinden bahsediyoruz. Üzerinde durduğumuz ve dillendirdiğimiz gibi akıl, ruh ve beden terbiyesi zeminine oturan bir eğitim. Bu anlamda spora yaptıkları katkıdan dolayı Velotürk Bisiklet Takımına, Eren Holdinge, Vepa Gruba ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise Velotürk Bisiklet Takımına teşekkür ederek, önemli bir proje gerçekleştirdiklerini belirtti.

Velotürk Bisiklet Takımı adına konuşan Okan Can Yantır da takımı yaklaşık 1 yıl önce kurduklarını, proje kapsamında ilk bisikletleri Tatvanlı öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından başarılı 100 öğrenciye bisikletleri dağıtıldı, bisiklet tutkunlarına plaket verildi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da 100 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement