Tavas'ta Muhtarlarla Toplantı - Son Dakika
Yerel

Tavas'ta Muhtarlarla Toplantı

Belediye Başkanı Akyol: "Gıda ve giysi bankası kuracağız, çok katlı otopark yapacağız"

22.04.2014 17:13

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas'taki 50 mahalle muhtarı ile ilgili tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

Tavas Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda yeni seçilen tüm muhtarlara görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Akyol, karşılıklı paylaşım ve değerlendirmeler yapmak üzere bir araya geldiklerini ifade etti.

Yakında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ilçelerini ziyarete geleceğini belirten Akyol, şöyle dedi:

"Muhtarlarımız mahallelerindeki sorunları, problemleri çok iyi belirlemeli ve yapılacak toplantıda planlamasını yapmalı. Tüm muhtar arkadaşlarımız hazırlıklı olmalı. Dosyasını hazırlamalı ve beklemeli. Eski muhtarlık anlayışı kalktı. Yeni dönemden geçiyoruz. İlçemizin mahallelere giden tüm yolları büyükşehire devredildi. Yatırımcılara çağrımız ses getirdi. Birçok kişi yatırım için bizi aradı. Belediyenin gözü, kulağı, kalbi siz muhtarlarsınız. Yasal mevzuat çerçevesinde en iyi, en mükemmel şekilde insanımıza hizmet etmek amacımızdır. Toplantıdan sonra sizlere altyapı, üstyapı, eğitim gibi birçok konularda anket sorusu düzenledik. Tavas'ı 6 bölgeye ayırdık.

Çok katlı otopark  yapacağız. Çöp konusunda duyarlı olacağız. Temiz Kent Tavas sloganı ile halkımızı bilinçlendireceğiz. Eğitime çok önem vereceğiz.  Mahallelerimizde sırtı açık, karnı aç insan olmayacak. Bunun için ilçede gıda ve giysi bankası oluşturulacak. Bunun için mahalle muhtarları ile birlikte çalışma gerçekleştirilecek.  İşkur ofisi açacağız, iş arayan vatandaşlarımıza yardımcı olacağız, onları bilgilendireceğiz." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tavas'ta Muhtarlarla Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement