Tavas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tavas'tan Kısa Kısa

Tavas Belediyesi zabıtaların halk ile doğru iletişimi sağlamak amacıyla Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile iletişim kursu düzenledi Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, kursun amacının iş ve sosyal hayatta sağlıklı ve etkili iletişim kurmak ve bu ilişkiyi en iyi sürdürmek olduğunu ifade ederek, "Hızlı gelişen teknoloji gereği kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız var. Bu nedenle yapacağımız en iyi yatırımın, düzenlenen kişisel ve kurum içi kurslara katılımı sağlamak, iş ve sosyal hayatta iletişimi en üst düzeyde tutmaktır" dedi.

17.02.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavas Belediyesi zabıtaların halk ile doğru iletişimi sağlamak amacıyla Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile iletişim kursu düzenledi

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, kursun amacının iş ve sosyal hayatta sağlıklı ve etkili iletişim kurmak ve bu ilişkiyi en iyi sürdürmek olduğunu ifade ederek, "Hızlı gelişen teknoloji gereği kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız var. Bu nedenle yapacağımız en iyi yatırımın, düzenlenen kişisel ve kurum içi kurslara katılımı sağlamak, iş ve sosyal hayatta iletişimi en üst düzeyde tutmaktır" dedi.

TAKABEY bilgilendirme toplantısı

Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerinde tütün üretimi yapan çiftçilerin sorunlarına tek elden çözüm bulmak için belediye başkanları öncülüğünde kurulan Tavas, Kale, Beyağaç Tütün Üreticileri Birliği (TAKABEY) bilgilendirme toplantısı yaptı.

Nikfer Mahallesi'ndeki bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıda Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, TAKABEY Kurucu Başkanı Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Ziraat Odası Başkanı Orhan Akyol, tütün üreticilerine ve çiftçilere, birliğin kuruluş çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantıları daha önce de Tavas'ın Karahisar, Avdan, Sofular, Çağırgan, Derinkuyu mahalleleri ile Beyağaç ilçesinde yapılmıştı.

"Çoban şair"

Tavas'ın Derinkuyu Mahallesi'nde çobanlık yapan Mustafa Küçükoğul, yazdığı şiirleri maddi durumu iyi olmadığı için yayınlayamadığını söyledi.

Derinkuyu Mahallesi'nde yıllardır baba mesleği olarak çobanlık yaptığını belirten 34 yaşındaki ilkokul mezunu Küçükoğul, şimdiye kadar 20 şiir yazdığını, hedefinin şiir kitabı çıkarmak olduğunu söyledi.

Yazdığı şiirleri maddi durumu iyi olmadığı için yayınlayamadığını ifade eden Küçükoğul, "Boş vakitlerimi şiir yazarak değerlendiriyorum. Yazdığım şiirlerin konusu sevgi, hasret, aşk, doğa oluyor. Köyümüzün kahvehanelerinde yazdığım şiirlerimi okuyorum. Köylülerimiz de şiirlerimizi dinleyerek, zaman zaman kaval çalarak bana destek oluyorlar. Çobandan bir şey olmaz diyenlere inat, dağlardan aldığım ilhamla şiir yazmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tavas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement