Tavşanlı Şüpheli Çantadan Defter Kitap Çıktı - Son Dakika
Güncel

Tavşanlı Şüpheli Çantadan Defter Kitap Çıktı

Tavşanlı Şüpheli Çantadan Defter Kitap Çıktı

Şüpheli çantadan defter kitap çıktıKütahya'nın Tavşanlı İlçesinde banka şubelerinin karşısına bırakılan sırt çantası bomba uzmanı tarafından patlatılarak açıldı.

24.06.2016 12:53

Şüpheli çantadan defter kitap çıktı

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde banka şubelerinin karşısına bırakılan sırt çantası bomba uzmanı tarafından patlatılarak açıldı. Çanta içerisinden kitap ve defterler çıktı.

Emirler Caddesi ile İstasyon Caddesi'nin kesiştiği kavşaktaki bir ağacın önünde sahipsiz sırt çantası gören vatandaşlar bomba ihtimaline karşı 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine gelen polis ekipleri 2 banka şubesinin karşısında bulunan şüpheli çantanın etrafına güvenlik şeridi çekip, yanına kimseyi yaklaştırmadı. Ekipler yolu araç ve yaya trafiğine de kapatarak Kütahya'dan gelecek olan bomba uzmanını bekledi.

Yaklaşık 1 saat sonra Kütahya'dan gelen bomba uzmanı özel giysilerini giyip şüpheli çantanın yanına yaklaştı. Bomba uzmanı fünyenin bir ucunu çantanın yanına bıraktıktan sonra uzaktan kumandayla patlamayı gerçekleştirdi. Patlama sesi çevrede heyecan yaratırken açılan çantanın içerisinde lise öğrencisine ait olduğu belirtilen ders kitapları ile defterler çıktı. Polis ekipleri daha sonra yolu araç ve yaya trafiğine açtı.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tavşanlı Şüpheli Çantadan Defter Kitap Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement