Tayland'da Yanan Arabada 2 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Tayland'da Yanan Arabada 2 Kişi Öldü

Tayland'ın güney şehirlerinden Rayong'da yanmış bir pikap araç içerisinde bir yetişkin bir de çocuk cesetleri tanınmayacak kadar yanmış halde bulundu.

11.04.2014 11:08

Tayland'ın güney şehirlerinden Rayong'da yanmış bir pikap araç içerisinde bir yetişkin bir de çocuk cesetleri tanınmayacak kadar yanmış halde bulundu.

Rayong'daki Nikhom 9 caddesinde yaşanan olaydaki sır perdesi ilk araştırmalarda aralanamadı. Polis, olay yeri inceleme ve kurtarma ekiplerinin verdikleri rapora göre beyaz renkli pikap türü araçta meydan gelen bir patlama sonrası araç yandı, araçta bulunan iki kişi yanarak can verdi.

Ayrıca araç içerisinde 15 adet kullanılmış mermi kovanı, bir cep telefonu, altın bir bileklik ve bazı Buda paraları bulundu. Aracın yanındaki ağaç da yanmıştı ve araç etrafında benzin kalıntıları vardı.

Bir yardım gönüllüsü olan Senee Kachasarn (33) yolda seyir halindeyken yanan bir araç gördü ve hemen yangını söndürmek için durdu. Araca yaklaştığında içerideki gaz silindirini görünce olası bir patlama ya da bomba olması ihtimalinden korkup hemen olay yerinden uzaklaşıp polise haber verdi.

Senee olay yerine yakın köylülerden bölgede iki ayrı patlama sesi duydukları bilgisini de aldı.

Rayong Emniyet Müdürü Somnuek Burami "İki cesetten biri yetişkin ve diğeri de bir çocuk. Ama cinsiyetleri anlaşılamayacak derecede yanmışlar" dedi.

Polis aracın sahibinin Naris Rojanamonthien adlı 46 yaşında bir erkek olduğunu buldu ancak olayın bir kaza mı yoksa bir cinayet mi olduğu sorusuna hala bir cevap bulunamadı.

15 boş mermi kovanı, araç içindeki gaz silindiri ve araç etrafındaki benzin kalıntıları olay yeri inceleme ekibini aracın benzin dökülüp yakılmış olabileceği fikrine yöneltti. Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tayland'da Yanan Arabada 2 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement