Tayvan'daki Depremde Ölü Sayısı 23'e Yükseldi - Son Dakika
Dünya

Tayvan'daki Depremde Ölü Sayısı 23'e Yükseldi

Tainan kentinde dün 6,4 büyüklüğünde meydana gelen depremde ölü sayısı 23'e yükselirken enkaz altındaki 120'den fazla kişiye ulaşmak için ekipler adeta zamanla yarışıyor.

07.02.2016 11:34  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6,4 büyüklüğünde Tayvan'ın güneyindeki Tainan kentinde meydana gelen depremde 23 kişi hayatını kaybederken 120'den fazla kişinin enkaz altında olduğu bildirildi.

Şimdiye kadar 247'den fazla kişinin enkaz altında çıkarıldığı bildirilirken 460'dan fazla kişi de yaralandığı ifade edildi.

1200'DEN FAZLA KURTARMA EKİBİ ZAMANLA YARIŞIYOR

Aralarında itfaiye ekipleri ve gönüllerin de olduğu bin 200'den fazla kurtarma ekibi enkaz altındakiler ulaşmak için adeta zamanla yarışıyor.

BAKANLIK, YIKILAN BİNA HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Depremde en can kaybı 17 katlı Wei Guan rezidansında meydana gelirken, tamamen yıkılan bina hakkında Tayvan İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı.

Tayvan\'daki Depremde Ölü Sayısı 23\'e Yükseldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Tayvan'daki Depremde Ölü Sayısı 23'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: SİYASİ İKTİDAR SAYESİNDE İSLAM DİNİ CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA GÖRMÜŞ OLDUĞU ZARARI HİÇ BİR DÖNEMDE GÖRMEMİŞTİR ÇIKARMIŞ OLDUĞUNUZ KIYAMET FİTNESİ İLE BİRLİKTE SAHTE HİLAFETÇİLİK SAHTE DİNCİLİK ALLAH İLE ALDATMAYI İLKE EDİNMENİZDEN DOLAYI CEMAAT EHLİNİ CAMİLERDEN UZAKLAŞTIRMAYI BAŞARMIŞ OLDUNUZ VATANA MİLLETE BAYRAĞA CUMHURİYETE DEMOKRASİYE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA LAİK DÜZENE YURDUN HER KARESİNDE YATMAKTA OLAN AZİZ ŞEHİTLERİMİZE KARŞI BİR İHANET SÜRECİ İLE BİRLİKTE SAVAŞ BAŞLATMIŞ OLDUNUZ. 1 7 Yanıtla
    Konyalııı: Yaptığın yorumu kendin okudunmu şuursuz 7 1

Advertisement