Tayvan'dan Türkiye Çıkartması - Son Dakika
Ekonomi

Tayvan'dan Türkiye Çıkartması

Türkiye’yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ödüllü 43 markası ile İstanbul’da 5 gün boyunca iş dünyası ile buluşacak.

19.09.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ödüllü 43 markası ile İstanbul'da 5 gün boyunca iş dünyası ile buluşacak.

Türkiye'yi 2013-2015 dönemi için stratejik ülke olarak seçen Tayvan, dünyaca ünlü ödüllü 43 markası ile İstanbul'da 5 gün boyunca iş dünyası ile buluşacak. İstinye Park'ta 19-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Taiwan Excellence Günleri'nin açılışı yarın Tayvan Türkiye Büyükelçisi Yaser Cheng, Tayvan Ticaret Merkezi Türkiye Direktörü Patty Yen ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkan Yardımcısı Dursun Topçu ile Acer Ülke Müdürü Sinan Kender, Asus Ülke Müdürü Kevin Li, D-Link Ülke Müdürü Harun Sönmez, HTC Ülke Müdürü Canan Taşar ve Zyxel Ülke Müdürü Vefa Tarhan'ın katılımı ile gerçekleşecek. Etkinliğin yüzü olarak seçilen Pascal Nouma ve Özge Ulusoy Tayvan günlerinin açılışında teknoloji defilesine çıkacak - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tayvan'dan Türkiye Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement