TBMM Başkanı Çiçek'in Kabulü - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Çiçek'in Kabulü

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerini kabul etti.

15.05.2015 19:47

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerini kabul etti.

Divan Salonu'ndaki kabulde Çiçek'e kendilerini tanıtan çocuklar, Meclis'i gezdiklerini ve özellikle Genel Kurul salonunu beğendiklerini ifade etti.

TBMM Başkanı Çiçek'in, "Orada bazen kavga oluyor, izliyor musunuz?" sorusu üzerine çocuklar, kavga görüntülerini izleyince heyecanlandıklarını söyledi. Bir öğrencinin "Kavga etmek yerine konuşarak anlaşsınlar" sözü üzerine Çiçek, "Bu sözü milletvekillerine dağıtalım. Yumruklarını değil, dillerini konuştursunlar" dedi.

Başka bir öğrencinin "Birbirlerini dinlesinler, sözlerini kesmesinler" ifadeleri üzerine de Çiçek, "Doğru olan fikirlerini söylemek ve karşı tarafı da saygıyla dinlemektir" diye konuştu.

Bir kız öğrencinin siyasetçi olmak istediğini belirterek, tavsiyelerini istediği Çiçek, önce başarılı olmak gerektiğini, tarih ve edebiyat bilgisinin iyi olmasının da şart olduğunu söyledi.

Daha sonra çocuklar Yozgat'ta sosyal yaşam alanlarının ve spor salonlarının yetersiz olduğunu ifade ederek, bu konuda Çiçek'ten destek istedi.

Çiçek de Yozgat'ın kentsel fiziki alanının çok elverişli olmadığına değinerek, kentin yeni gelişim alanında bazı projeler yapılacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Çiçek'in Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement